Πανικός από τροχαίο στη Γούναρη! Γυναίκα σφάδαζε στο οδόστρωμα! Μέχρι που…. ανακάλυψαν την αλήθεια«ΚΟΛΠΟ» ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ

Η ρομά που έχει γίνει «εφιάλτης» για οδηγούς

Στο ίδιο έργο θεατές αυτή τη φορά στην οδό Γούναρη. Προ ενός μήνα είχαμε ασχοληθεί με την περίπτωση της γυναίκας ρομά η οποία «έπεσε» πάνω σε ένα όχημα στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος και στη συνέχεια υποστήριζε πως… σφάδαζε από τους πόνους.


Ο οδηγός είχε τρομάξει και τελικά απεδείχθη πως η ρομά… δεν είχε τίποτα. Επαιζε θέατρο μήπως και έπειθε τον οδηγό να της δώσει κάποια χρήματα. Προ ημερών το ίδιο συνέβη στην οδό Γούναρη,.

Η ίδια γυναίκα υποστήριζε πως παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Σφάδαζε από τους πόνους και μάλιστα περαστικοί έσπευσαν να την βοηθήσουν. Μέχρι και νερό της πήγαιναν. Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός τρόμαξε, σταμάτησε το όχημά του και δήλωνε πως… δεν κατάλαβε καν πως την είχε χτυπήσει.


Λογικό. Αφού δεν την είχε χτυπήσει. Η γυναίκα έπεφτε και ξανάπεφτε στο οδόστρωμα, ο οδηγός την πλησίαζε για βοήθεια και προφανώς εκείνη του «ξεφούρνισε» το «κόλπο»! Μήπως και «πληρωθεί» για το… θέατρο! Όταν όμως κάποιοι είπαν να καλέσουν γιατρό και ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο Νοσοκομείο, η γυναίκα… γιατρεύτηκε! Καλά είμαι, είπε, θα έρθει ο άνδρας μου να με πάρει!

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου