Πανελλήνιες 2023: Το μήνυμα της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων στους υποψηφίους«Μια ακόμα σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων εύχεται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων εξετάσεων καλή επιτυχία! Να οπλιστείτε με ψυχραιμία και ηρεμία και να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία αυτή με καθαρό μυαλό. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Να μην αφήσετε το άγχος και την αγωνία να επικρατήσουν.

Με αισιοδοξία και χαμόγελο να συνεχίσετε την πορεία σας – ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων- και να είστε περήφανοι για τις επιλογές σας. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις όσο σημαντικές κι αν είναι, δεν αποτελούν παρά μια στιγμή στο μεγάλο ταξίδι της ζωής.

Η επιτυχία δεν καθορίζεται μόνο από την είσοδο ή μη στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά κυρίως από τις αξίες, την ηθική και τον τρόπο που θα διαλέξετε να «περπατήσετε» στη ζωή σας… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!»

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου