Πέραμα / Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στη Ναυπηγοεπισκευαστική ΖώνηΟι εργαζόμενοι τοποθετούσαν το 4 πτερύγιο της προπέλας – Η σκαλωσιά κατέρρευσε και το πτερύγιο τους καταπλάκωσε

Νεκρός είναι ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους που τραυματίστηκαν στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, μετά το νέο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το 902.gr, οι τρεις εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν επισκευαστικές εργασίες σε πλοίο το οποίο είναι ανελκυσμένο σε μία από τις τρεις πλωτές δεξαμενές της Ζώνης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονταν πάνω σε σκαλωσιά τοποθετώντας το τέταρτο πτερύγιο στην προπέλα του πλοίου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η σκαλωσιά κατέρρευσε με αποτέλεσμα το πτερύγιο της προπέλας να καταπλακώσει τους εργαζόμενους.

Ο νεκρός εργάτης είναι ένας 47χρονος  χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος, στον οποίο έπεσε επάνω το πτερύγιο.

Ένας ακόμη 47χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και ένας 43χρονος, τραυματίας στο κεφάλι, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου