Πάτρα: Aνάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε τράπεζεςΑναρχικοί ανέλαβαντην ευθύνη των επιθέσεων σε τράπεζες στην Πάτρα, με ανακοίνωσή τους σε ιστότοπο. Όπως αναφέρουν οι επιθέσεις έγιναν ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Τα ξημερώματα της τριτης (30/5) πραγματοποιήσαμε μια σειρά απο συντονισμένες επιθέσείς σε προσόψεις και ΑΤΜ τραπεζών, σε ενδειξή αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας απο 12/5 Γιάννη Μιχαηλίδη. Συγκεκριμένα στο στόχαστρο των ενεργειών μας βρέθηκαν τα παρακάτω υποκαταστήματα τραπεζών:

• Επίθεση με βαριοπούλες στην ALPHA BANK και στην τράπεζα Πειραίως στην περιοχη του ψαροφάιου

• Εμπρηστική επίθεση στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραίως στην οδό Μαιζώνος και Ζαιμη στα ΕΛ.ΤΑ.

• Εμπρηστική επίθεση στη τράπεζα ALPHA BANK στην οδο Καρόλου και Ρήγα Φεραίου”

Σε άλλο σημείο αναφέρουν: “Ο σύντροφος μας Γιάννης Μιχαηλίδης βιώνει στο πετσί του εδω και πολλά χρόνια την κρατικη εκδικητικότητα και τον ρεβανσισμό της αστικής δικαιοσύνης γιατι επέλεξε με την συνεπή και αγωνιστική του στάση ν είναι στο πλευρό των καταπιεσμένων . Έτσι ξεκίνησε στις 12/5 εκ νέου απεργία πείνας με βασικό του άιτημα την αποφυλάκιση που στερείται και δικαιούται ακόμη και με βάση το ισχύον νομικο πλαίσιο.(Νέος σωφρονιστικός κώδικας)

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες δίπλα στον σύντροφο και διεκδικούμε με όλη μας την δύναμη και θέληση την απελευθέρωση του απο τα κάτεργα του κράτους, Υπενθυμίζοντας οτι δεν ειναι μόνος απέναντι στους εχθρούς της ελευθερίας”.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου