Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα-καραμπόλα στην Έξω Αγυιά – Σε σοκ μια γυναίκα οδηγός στο νοσοκομείοΤροχαίο ατύχημα – καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Έξω Αγυιά στην Πάτρα.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, δύο οχήματα – ένα ΙΧ και ένα mini βαν – συγκρούστηκαν στην οδό Αυστραλίας και Καλομοίρη, με αποτέλεσμα το mini βαν να πέσει πάνω σε άλλο σταθμευμένο όχημα και να ακινητοποιηθεί σε πλάγια θέση. Ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα ακόμη σταθμευμένο όχημα.

Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους, προκειμένου να δουν τι συνέβη. Επί τόπου έσπευσε η Τροχαία, που διενεργεί έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Από τη σύγκρουση υπήρξε μόνο ένας ελαφρύς τραυματισμός της μίας οδηγού, η οποία έχει υποστεί σοκ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου