Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού ΠανεπιστημίουΗ Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της προς τον πατραϊκό λαό, συνεχίζει τα έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά του, σε όλες τις συνοικίες του Δήμου Πατρέων και αφορούν ασφαλτοστρώσεις δρόμων, καθώς και διαμόρφωση νέων κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα κ.λπ.).

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Πανεπιστημίου, από τη Διγενή Ακρίτα έως την Αρέθα. Σημειώνουμε ότι από τη Διγενή Ακρίτα και μετά, η οδός Πανεπιστημίου ανήκει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς και τους περιοίκους, καθώς οι εργασίες διαγράμμισης, που περιλαμβάνονται στην εργολαβία, θα πραγματοποιηθούν σε περίπου ένα μήνα, για τεχνικούς λόγους που σχετίζονται με το χρόνο κατασκευής της ασφάλτου. Ήδη έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες.

Θυμίζουμε ότι πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της και η νέα πλατεία στην Ανθούπολη, επί της οδού Πανεπιστημίου, που βρίσκεται απέναντι από το Τμήμα Τροχαίας της Πάτρας. Η μελέτη για τη διαμόρφωση έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες και οι εργασίες εκτελούνται από τους εργαζόμενους του Δήμου.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου