Πάτρα: Μεγάλα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση -Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι [εικόνες & βίντεο]Η έντονη βροχή που πέφτει από το απόγευμα της Τρίτης (17/10) στην Πάτρα, δημιούργησε πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλά σημεία της πόλης.

Προβλήματα υπάρχουν σε κεντρικές οδούς της Πάτρας, όπως η Όθωνος Αμαλίας και η Ακτή Δυμαίων, ενώ πλημμύρισε μέχρι και ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου.

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheBest, η οδός Ακρωτηρίου επίσης αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα, καθώς έχει μετατραπεί σε ποτάμι και τα οχήματα να κινούνται μετά δυσκολίας.

Επί ποδός βρίσκεται τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και η Αστυνομία, καθώς είναι πολλές οι κλήσεις που έχουν δεχθεί για να παρέμβουν.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν γίνει τουλάχιστον 25 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές για την παροχή βοήθειας.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες και βίντεο από την κακοκαιρία στην Πάτρα:


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου