«Πάγωσε» σε ζωντανή σύνδεση ο Κωστής Χατζηδάκης


Δεν συνεννοούνται μεταξύ τους εκεί στη ΝΔ;

Έκδηλη ήταν η αμηχανία στη φωνή του Κωστή Χατζηδάκη, όταν κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον Real FM ρωτήθηκε για την κοστολόγηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. 

Όπως αποδείχτηκε τα στελέχη της ΝΔ δεν συνεννοούνται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα άβολο για τον πρώην υπουργό Εργασίας.

Ο Κ. Χατζηδάκης, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ κοστολογείται στα 8,9 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος τετραετίας και τότε ο δημοσιογράφος, Νίκος Στραβελάκης του επεσήμανε ότι ο Θεόδωρος Σκυλακάκης έδωσε άλλο νούμερο.

«Μα πριν από μερικές ημέρες ήταν εδώ ο κ. Σκυλακάκης και το κοστολογούσε 5,5 δισ. το χρόνο, επομένως 22 δισ. σε βάθος τετραετίας. Τι τελικά ισχύει;», διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος και ο Κωστής Χατζηδάκης αμήχανος έψαχνε τι θα απαντήσει…


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου