Ο N. Τζανάκος βλέπει πρός Κατσιφάρα!Δεν είναι όλα ρόδινα, μέχρι τώρα, για τον υπ. δήμαρχο Βασ. Αιβαλή. Οι υπολογισμοί που είχαν γίνει εξαρχής δε βγαίνουν σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες.


Ο ίδιος πριν από ένα μήνα, είχε πει σε συνεντεύξεις του, ότι εκτός από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ΄΄Ώρα Πατρών΄΄ θα ανακοινώσουν πως θα συμπορευθούν μαζί του και άλλες παρατάξεις που βρίσκονται στην αντιπολίτευση του Δήμου Πατρέων. Όλοι κατάλαβαν πως αναφερόταν στην παράταξη του Γρ. Αλεξόπουλου καθώς και σε αυτή του Ν. Τζανάκου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, αυτές οι παρατάξεις δεν έχουν ανταποκριθεί. Μάθαμε ότι, πριν από μέρες ο Β. Αιβαλής επιχείρησε να συζητήσει με συμβούλους του Αλεξόπουλου, μόνο που κανείς δεν ήταν πρόθυμος ν΄ανοίξει κουβέντα για πιθανή υποψηφιότητα. Με όσους συμβούλους μίλησε του είπαν το ίδιο πράγμα ΄΄εμείς ως παράταξη έχουμε αρχηγό. Με αυτόν να μιλήσεις πρώτα΄΄.


Πράγματι, ο Αιβαλής αναζήτησε τον Αλεξόπουλο και ζήτησε να στηρίξει η παράταξή του τον ίδιο, με ανακοίνωση στον Τύπο. Έγκυρες πληροφορίες μας λένε πως η απάντηση Αλεξόπουλου ήταν : ΄΄ Δεν είναι ώρα για τέτοιες συζητήσεις. Ό,τι πρέπει να γίνει, θα το δούμε μετά τις εθνικές εκλογές΄΄.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση Τζανάκου, ο οποίος προ ημερών συζήτησε με στελέχη της παράταξής του αν θα κατέλθουν στις δημοτικές εκλογές, πολλοί κατάλαβαν πως κλείνει το μάτι στον Αιβαλή.

Όμως, μία ατάκα που έριξε την ημέρα που δημοσιεύθηκε η δημοσκόπηση της DATA C κι ενώ βρισκόταν με παρέα σε καφέ της πλατείας Γεωργίου, φέρνει ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο Τζανάκος ακούστηκε να σχολιάζει τη δημοσκόπηση και να λέει : ΄΄Αν δεν κατέβει ο Κατσιφάρας και να μπει στα Ζαρουχλέικα να τραβήξει κόσμο, ο δήμος δεν παίρνετε με κανέναν άλλο΄΄ ! Έτσι εξηγείται γιατί ο έμπειρος Τζανάκος δεν βγήκε ακόμη να στηρίξει Αιβαλή . Προφανώς, περιμένει τις εξελίξεις κι όπου κάτσει η μπίλια…

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου