Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τις εξαγγελίες της 6ης ΥΠΕ για τα νοσοκομεία της περιοχής“Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς” αυτό ήταν το σχόλιο του  Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με τις εξαγγελίες της 6ης ΥΠΕ για τα νοσοκομεία της περιοχής.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

“Τέσσερα χρόνια πλήρους εγκατάλειψης των τριών νοσοκομείων της Πάτρας και του νοσοκομείου Αιγίου και 9 μέρες πριν τις εκλογές εξαγγέλλουν μέσω της 6ης ΥΠΕ εκατομμύρια για τα νοσοκομεία. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς, αφού πολύ καλά γνωρίζουν ότι δεν θα είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία στις 22 Μάη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά στην Αχαΐα ότι μόνο με μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα πάρουν ανάσα τα νοσοκομεία μας. Θα στηριχτούν τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας γιατί το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που δεν έχουν να πληρώσουν τους ιδιώτες, έχουν όμως δικαίωμα στο πιο αναγκαίο αγαθό για τον άνθρωπο. Την Υγεία”.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου