Ο στόχος Ανδρουλάκη να γίνει το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση -Η τακτική που θα ακολουθήσειΤην ανάκτηση της ηγεμονίας του ΠΑΣΟΚ στον χώρο της Κεντροαριστεράς, με την «ολική επαναφορά» ακόμη και στις επόμενες εκλογές, σχεδιάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών, όπου είδε να ανεβαίνουν σχεδόν 50% τα ποσοστά του κόμματός του και να αυξάνει κατά 200.000 τους ψηφοφόρους του, έκανε λόγο για «την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης».

Στελέχη του δεν κρύβουν ότι στόχος είναι η ακόμη μεγαλύτερη ανατροπή και η ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ ως αξιωματικής αντιπολίτευσης, ει δυνατόν και στις επικείμενες εκλογές, με τελικό στόχο την κυβέρνηση, όπως έχει διαμηνύσει ο ίδιος ο Ανδρουλάκης.

«Στόχος μας είναι να γίνουμε κυβέρνηση, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των δεύτερων εκλογών, σχεδιάζει τη στρατηγική του, βλέπει ότι είναι εφικτό κατ’ αρχάς το ψαλίδισμα της διαφοράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και -γιατί όχι- η δεύτερη θέση του κόμματός του, πετυχαίνοντας μία αντίστροφη επανάληψη του 2012, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ από 16% και δεύτερο κόμμα αναρριχήθηκε στην κυβέρνηση με ποσοστό 36%.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου