Ο Πολάκης δίνει γραμμή ενόψει των νέων εκλογών: «Μόνοι μας και όλοι τους, τέλος»Λίγες ώρες μετά τον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της Κυριακής, ο Παύλος Πολάκης δίνει τη γραμμή της Κουμουνδούρη ενόψει του δεύτερου γύρου.

«Μόνοι μας και όλοι τους», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, ο οποίος δείχνει τη γραμμή που πρέπει να ακολουθηθεί, καθώς η «μάχη» για τις δεύτερες εκλογές έχει ξεκινήσει.

«Τέλος. Συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθειες θεσμικές αλλαγες στο κράτος και στη δικαιοσύνη-σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!

Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!», έγραψε ο κ. Πολάκης.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!
Τέλος .
Συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθειες θεσμικές αλλαγες στο κράτος και στη δικαιοσύνη-σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!
Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!


Στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν σοκαρισμένοι από την εκλογική συντριβή και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρα, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, έκανε λόγο για «οδυνηρό σοκ».

«Χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνάται η χώρα, με την απλή αναλογική. Νομίζω χάθηκε πριν τις εκλογές, οπότε δεν είχα κανέναν λόγο να κρατήσω την εντολή. Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω ότι το αποτέλεσμα το εκλογικό είναι για εμάς ένα οδυνηρό σοκ. Απρόσμενα οδυνηρό. Φοβάμαι ότι και για την κοινωνία είναι οδυνηρό», είπε μεταξύ άλλων.


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου