Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τιμάει την επέτειο» του πραξικοπήματοςΓκάφα ολκής. Μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση 56 ετών από την ημέρα του πραξικοπήματος. Ο πρωθυπουργός της χώρας, έχει γράψει συγκεκριμένα ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες… τιμούν τη σημερινή επέτειο.

Τιμούν δηλαδή το πραξικόπημα; Ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον οποίο το 1974 η Ελλάδα είχε οικονομία Δανίας, ή ο Μάκης Βορίδης ο οποίος φωτογραφιζόταν κάτω από το πουλί της χούντας, δεν θα σκέφτονταν να γράψουν τέτοια ανοησία. Το σκέφτηκαν όμως ο κύριος Μητσοτάκης και οι επικοινωνιολόγοι του.

Να πληρώνονται τόσοι και τόσοι image makers και μετρ της επικοινωνίας για να γράφουν ότι οι Έλληνες τιμούν την επέτειο του πραξικοπήματος. Μνημείο φαιδρότητας και πρόκλησης με την υπογραφή του έξι μηνών πολιτικού κρατούμενου Κυριάκου Μητσοτάκη. Και εις ανώτερα!


ΠΗΓΗ:https:.documentonews.gr

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου