Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας -Επικεφαλής η Ειρήνη ΑγαπηδάκηΣε εκδήλωση στα γραφεία της ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.


Το γαλάζιο ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει έντονο άρωμα γυναίκας, εκπροσώπηση της Κοινωνίας των Πολιτών και αρκετές εκπλήξεις, αφού στις τρεις από τις έξι εν δυνάμει εκλόγιμες θέσεις βρίσκονται τρεις γυναίκες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη για ισχυρή παρουσία τους στο Επικρατείας του κόμματος. Μάλιστα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η γενική γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία από το 2019 έως το 2021 υπήρξε εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, ενώ δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε τη θέση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Υγείας.

Σε εκδήλωση στα γραφεία της ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το γαλάζιο ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει έντονο άρωμα γυναίκας, εκπροσώπηση της Κοινωνίας των Πολιτών και αρκετές εκπλήξεις, αφού στις τρεις από τις έξι εν δυνάμει εκλόγιμες θέσεις βρίσκονται τρεις γυναίκες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη για ισχυρή παρουσία τους στο Επικρατείας του κόμματος. Μάλιστα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η γενική γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία από το 2019 έως το 2021 υπήρξε εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, ενώ δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε τη θέση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Υγείας

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου