Ο επικός διάλογος Τσίπρα-Θεοδωράκη για το 2016: «Εσύ φταις για όλα Σταύρο» -«Μα ήθελες να συγκυβερνήσουμε με Καμμένο»Έναν αποκαλυπτικό -όσο επέτρεπαν οι τηλεοπτικές συνθήκες- διάλογο είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για την απόπειρα συγκυβέρνησης το 2015.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την προοδευτική διακυβέρνηση. Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να επιρρίψει την ευθύνη για την αποτυχία συγκυβέρνησης το 2015 στον τότε επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου.

Τσίπρας: «Δεν θα μου ξεφύγεις για το παρελθόν, έχεις κι εσύ ευθύνες»
Θεοδωράκης: «Εγώ;»
Μεσολάβησε το διάλειμμα και επανήλθαν στον διάλογο.Θεοδωράκης: «Από πλευρά πως πάμε; Πολλές μαχαιριές για την προοδευτική διακυβέρνηση. Μαχαιριά ο Κουτσούμπας ”μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη”…»
Τσίπρας: «Εσύ φταις, εσύ φταις για όλα»
Θεοδωράκης: «Γιατί φταίω εγώ;»
Τσίπρας: «Γιατί το 2016 είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο»
Θεοδωράκης: «Χοντραίνουν τα πράγματα…»
Τσίπρας: «Αλλά εγώ έχω ευθύνη. Γιατί δεν κατάφερα να πείσω εσένα και την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά»
Θεοδωράκης: «Μα ήθελες να μας πείσεις να πάμε παρέα με τον Καμμένο!»
Τσίπρας: «Όχι, δεν αναφέρομαι στη διακυβέρνηση, στην απλή αναλογική αναφέρομαι. Αν θέλεις συζητάμε και τα άλλα»
Θεοδωράκης: Άσ’ τα τα άλλα…»Στο 32: 29

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου