Ο Βαρουφάκης προτείνει να μην αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη! «Θα ήθελα να μην υπάρχει, αλλά…»Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρήκε έναν… απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη καθώς ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δήλωσε πως δεν πρέπει να αποκλειστεί το κόμμα του φυλακισμένου πρώην Χρυσαυγίτη από τις εκλογές της 21ης Μαϊού.

Ειδικότερα ο κ. Βαρουφάκης, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο τηλεοπτικό σταθμό «Star» όταν ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με την απαγόρευση στο  κόμμα του Κασιδιάρη, απάντησε: «Όχι! Το λέω με βαριά καρδιά. Θα ήθελα να μην υπάρχει το κόμμα Κασιδιάρη, να μην υπάρχει το αβγό του φιδιού, να μην έχει εκκολαφθεί, αλλά αυτά παθαίνουμε… όταν η Αριστερά αποτυγχάνει να οργανώσει την αντίσταση στη λεηλασία των πολλών σε περίοδο κρίσης, το αβγό του φιδιού εκκολάπτεται». Παράλληλα τόνισε ότι «δεν είναι ποτέ λύση απέναντι σε κάποιον που θέλει να ακρωτηριάσει την Δημοκρατία να την ακρωτηριάσεις εσύ εκ μέρους του».


Όπως επεσήμανε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, «πρέπει να κερδίσουμε τους ανθρώπους που ρέπουν προς το ναζισμό, επειδή έχουν οργή μέσα τους με όλα αυτά που συμβαίνουν και την οποία δεν μπορούν να την εκφράσουν αλλιώς […] εδώ και δύο μήνες η κυβέρνηση διαφημίζει το κόμμα Κασιδιάρη».

«Ο Τσίπρας θέλει να εξαφανιστεί το ΜέΡΑ25»
Κληθείς να σχολιάσει την εκτίμηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι τα ποσοστά του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη θα συρρικνωθούν στις δεύτερες εκλογές, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε ως εξής: «…Συγκινούμαι πάρα πολύ με το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα, ένα πράγμα θα ήθελε, το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη να εξαφανιστούμε και να μην μπούμε στη Βουλή. Ας κοιτάξει τα του οίκου του, εμείς κοιτάζουμε τα του δικού μας». Και στο σημείο αυτό, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός με την ψήφο ή ανοχή του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη. Και, την ίδια στιγμή, να αθετήσουν εκείνοι «όλα όσα έχουμε υποσχεθεί στους πολίτες. Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου