Οσα έγιναν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ -Τα πηγαδάκια, οι νέοι βουλευτές και η παλιά φρουράΑγκαλιές, χαμόγελα και θερμό χειροκρότημα στην ομιλία του Νίκο Ανδρουλάκη στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μετά τις κάλπες της 21ης Μαΐου και τη εκλογική άνοδο του ΠΑΣΟΚ.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλη την Ελλάδα, οι 41 βουλευτές που κέρδισαν στη μάχη του σταυρού και μπαίνουν στη Βουλή, αλλά και υποψήφιοι που δεν τα κατάφεραν ήταν εκεί σε ένα πανηγυρικό κλίμα.
Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημήτρης Μάντζος, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Τόνια Αντωνίου, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης,

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης τους ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα στις εκλογές και καλωσόρισε τους νέους βουλευτές του κόμματος. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στη γυναικεία παρουσία της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Στην ομιλία του ο κ.Ανδρουλάκης τόνισε «έχουμε χρέος να δώσουμε στον χάρτη της χώρας, το πράσινο χρώμα, που δίνει ελπίδα». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αείμνηστη, Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι ενίσχυσε την παράταξη και την κράτησε ενωμένη.

Εικόνες από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου