Οργή στην Πάτρα – Άγνωστοι σκότωσαν πάνω από 10 αδέσποτες γάτεςΜαζική δολοφονία μικρών γατών σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στα Μποζαΐτικα της Πάτρας. Συνολικά 12 νεκρά ζώα από φόλες βρήκαν μέσα σε τρεις ημέρες οι άνθρωποι που φροντίζουν τις αδέσποτες γάτες γύρω και μέσα σε εστιατόριο στην Παραλία Προαστίου στην οδό Μέντορος.

Όπως είπαν κάτοικοι , επρόκειτο για υγιή τετράποδα μέχρι τη στιγμή που οι εγκληματίες προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη. Στη θέα των άτυχων ζώων ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου με την κτηνίατρο του Δήμου με αντίδοτα σε ενέσιμα διαλύματα σε μια προσπάθεια να σωθούν κάποιες γάτες. Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.

Οι άνθρωποι δεν προλάβαιναν να θάβουν ζώα καθώς το ένα ξεψυχούσε μετά το άλλο. Αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας (σοκαρισμένοι και εκείνοι) έφθασαν αμέσως στην περιοχή, πήραν καταθέσεις και ερεύνησαν για τυχόν ύπαρξη βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των γύρω σπιτιών.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου