Ν. Νικολόπουλος: Τι απαντά σε όσα ακούστηκαν περί συνεργασίας του με το ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου και τους «Ελληνες» του Ηλία Κασσιδιάρη.Οριστική απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές με την Χριστιανοδημοκρατική Ενωση έλαβε ο Νίκος Νικολόπουλος. Και προσβλέπει σε μεγάλες ανατροπές που θα ανακατέψουν την τράπουλα στο σημερινό κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Όπως δήλωσε ο πρώην βουλευτής Αχαΐας στον PELOPONNISOS FM 104,1, βρισκόταν πράγματι σε συζητήσεις με τον εισαγγελέα Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Οι επαφές δεν αφορούσαν ενδεχόμενο σύμπραξης με τους «Ελληνες» του Κασιδιάρη, όπως έμμεσα διευκρίνισε, αλλά έγιναν μόλις ο Α. Κανελλόπουλος αποφάσισε να άρει την απόφαση να ηγηθεί των «Ελλήνων» και να επανενεργοποιήσει το κόμμα του, ΕΑΝ.

Αν και υπήρξε συμφωνία σε πολλά σημεία μεταξύ Νικολόπουλου- Κανελλόπουλου, επίσης Αχαιού, σύμπραξη δεν θα υπήρξε, αφού το ενδεχόμενο απορρίφθηκε ομόφωνα από τη διοικούσα Επιτροπή της ΧΡΙΚΕ, η οποία αποφάσισε αυτοτελή κάθοδο στις κάλπες της 21ης Μαΐου και μάλιστα θα καταθέσει υποψηφιότητα πάνω στην εκπνοή της προθεσμίας.

«Κατεβαίνουμε με έμβλημά μας τη δάδα που η ΝΔ ξέχασε στα υπόγεια…» δήλωσε δηκτικά ο πρώην βουλευτής, που στρέφεται προς την αντισυστημική ψήφο, πρωτίστως της κεντροδεξιάς πτέρυγας, θεωρώντας ότι είναι οι συνθήκες ώριμες για ανατροπή «αν και το Καθεστώς προσπαθεί με αντισυνταγματικά μέσα να εμποδίσει την έκφραση του αντισυστημικού έρωτα που τρέφουν χιλιάδες ψηφοφόροι, κυρίως νέοι» όπως είπε. «Πάω γι’ αυτούς που δεν θέλουν να ψηφίσουν Μητσοτάκη» είπε επιγραμματικά, προσβλέποντας σε εξελίξεις που θα ευνοήσουν έναν «μεγάλο συνασπισμό».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου