Όταν ο Κυριάκος δεν δίνει το ..μικρόφωνο στην Ντόρα!Κανένα δισταγμό δεν έχουν πλέον στη ΝΔ, αφού όπως φαίνεται, παραδέχονται δημόσια ότι στέλνουν τους ψηφοφόρους στην κάλπη, με τα ψηφοδέλτια σταυρωμένα.

Στο βίντεο του zarpanews.gr, διακρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλάει στο Καστέλι Κισσάμου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη, τον πλησιάζει και κουνώντας το δάχτυλο, ακούγεται να του λέει: «Πες να πετάξουν τα παλιά ψηφοδέλτια, είναι άκυρα».

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους πολίτες και τους ενημέρωσε να πετάξουν τα παλιά ψηφοδέλτια και ότι θα τους δώσουν καινούρια: «Θυμίζω τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε. Βγαίνουν καινούρια ψηφοδέλτια. Μην πάει να πέσει στην κάλπη κανένα από τα παλιά ψηφοδέλτια. Θα σας δώσουμε καινούρια». 


Προσέξτε την Ντόρα όταν προσπαθεί να πάρει το μικρόφωνο, και ο Κυριάκος δεν της το δίνει


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου