ΝΔ: Στέλνει τον Χρυσοχοΐδη στην Αχαΐα – Κομματική «επιχείρηση» για διεύρυνση της πρωτιάςΗ αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα έχει ήδη ξεκινήσει και σε επίπεδο ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ επικρατεί αυξημένη κινητικότητα. Οπως έγραψε χθες η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στην Αχαΐα αναμένεται λίγο πριν ή αμέσως μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία προγραμματίζεται για την εβδομάδα 12 – 18 Ιουνίου, η άφιξη ενός πρωτοκλασσάτου στελέχους της ΝΔ, που να έχει καθήσει σε υπουργικό θώκο.

Αυτό θα είναι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με την επιλογή να γίνεται και για προφανείς λόγους, καθώς ο τελευταίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και η παρουσία του στην περιοχή μας θα στείλει μήνυμα στους ψηφοφόρους του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς να επαναλάβουν τη στήριξή τους στη ΝΔ. Η περιοδεία του Μιχ. Χρυσοχοϊδη στην Αχαΐα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον μια ομιλία σε περιοχή εκτός Πατρών, αν και το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην περιοχή μας θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ δεν σταματάει όμως εδώ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μεγάλη συγκέντρωση Γυναικών, στην οποία βασική ομιλήτρια θα είναι μια εκ των πρώην υπουργών Νίκη Κεραμέως και Σοφίας Ζαχαράκη. Οι τελικές λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνουν γνωστές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και οι διοργανωτές φιλοδοξούν να είναι κάτι το διαφορετικό. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ότι η πρωτιά σε επίπεδο βουλευτών στην Αχαΐα ήταν γένους θηλυκού, με τη Χριστίνα Αλεξοπούλου να σαρώνει σε σταυρούς.

ΣΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΙΓΙΟ

Αυτήν τη φορά ο Κ. Μητσοτάκης θα κάνει μια στάση στο Αίγιο πριν από τη μεγάλη προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα. Το είχε κάνει και πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε επισκεφθεί την Αχαΐα για να εξαγγείλει ένα μεγάλο πακέτο έργων.
Σε οργανωτικό επίπεδο τα εκλογικά κέντρα της ΝΔ σε Πάτρα, Αίγιο και Κάτω Αχαΐα συνεχίζουν να βρίσκονται σε φουλ λειτουργία, ενώ το ίδιο ισχύει και για όλα τα εκλογικά περίπτερα του κόμματος από την Πάτρα μέχρι την Κλειτορία.

ΠΗΓΗ:pelop.gr

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου