Νίκος Ανδρουλάκης / «Το πρόβλημα» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – Έβαλε και επίσημα τέλος στον διμέτωποBασικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και όχι η ΝΔ όπως έδειξε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον Ant1

Τη μεταστροφή του διμέτωπου του ΠΑΣΟΚ σε μονομέτωπο επιβεβαίωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ορίζοντας ως βασικό αντίπαλό του στον δρόμο προς τις δεύτερες κάλπες τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη στον Ant1 υποστήριξε ότι το πρόβλημα είναι η αντιπολίτευση, βάζοντας έτσι σε δεύτερο πλάνο την κριτική προς τη ΝΔ.

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, κάτι που έχουν αφήσει ορθάνοιχτο τόσο η Κατερίνα Μπατζελή όσο και η Μιλένα Αποστολάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα κάνει κυβέρνηση είτε μόνος του είτε με άλλο κόμμα».

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Κύριε Χατζηνικολάου, βάζετε ένα ζήτημα. Τι είναι πιθανόν, να έχουμε ακυβερνησία; Μα είναι δυνατόν να το λέμε αυτό στο πιθανότερο σενάριο μετά από αυτό που συνέβη την Κυριακή; Όχι. Το πρόβλημα είναι άλλο. Είναι η αντιπολίτευση» υποστήριξε και συμπλήρωσε:

«Δεν έχει ξαναγίνει στην μεταπολίτευση πότε ξανά η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση 20 μονάδες διαφορά. Άρα μιλάμε για κάτι πρωτοφανές που δεν είναι υγιές. Δεν τα έχει κάνει όλα καλά ο Μητσοτάκης. Πρέπει να υπάρξει μία ισχυρή αντιπολίτευση, ένα ισχυρό κόμμα, προοδευτικό, δημοκρατικό που θα είναι κόμμα προγραμματικής αντιπολίτευσης για να παίξει έναν ρόλο για την ποιότητα της δημοκρατίας μας».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου