Νίκος Ανδρουλάκης / Ο ελληνικός λαός ανέδειξε την τεράστια ανάγκη για ισχυρή προοδευτική δύναμη«Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκε περιτύλιγμα ενός παρακράτους υποκλοπών και εκτεταμένης διαφθοράς» τόνισε ο πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε υποστηρικτές του κόμματος έξω από τα γραφεία στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών.

Ο ίδιος σχολίασε ότι «απόψε το βράδυ, ο ελληνικός λαός ανέδειξε μία τεράστια ανάγκη. Να υπάρχει ισχυρή προοδευτική δύναμη στον τόπο, που θα αγκαλιάσει τις πραγματικές αγωνίες των πολιτών. Που θα πορεύεται με τον λόγο της προόδου, της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας».

«Ο μόνος λόγος, που η Νέα Δημοκρατία δεν τα πλήρωσε όλα αυτά στην κάλπη, είναι ο “χρυσός” της χορηγός, που έχει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση: Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «σήμερα, έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα για να τελειώνουμε με τη διχόνοια και την τοξικότητα» και πρόσθεσε ότι «από αυτά τα ιστορικά γραφεία, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας».

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε «ότι και στην επόμενη μάχη, το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής, όπως και απόψε το βράδυ. Ο ήλιος της ελπίδας και της προοπτικής ξανανατέλλει απόψε το βράδυ στην πατρίδα μας».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου