Νίκος Ανδρουλάκης / Δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί με την προοδευτική Αριστερά και το προοδευτικό κέντρο


«Αρκεί να αντιμετωπίσουμε πελατειακές πρακτικές στις συντηρητικές αντιλήψεις και τη κυβέρνηση της ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Έτοιμος να συνεργαστεί με την «προοδευτική Αριστερά και το προοδευτικό κέντρο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

«Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ και με το προοδευτικό κέντρο και με την προοδευτική Αριστερά, όπως έκανε και ο Χάρης Δούκας στην Αθήνα, αρκεί να αντιμετωπίσουμε πελατειακές πρακτικές στις συντηρητικές αντιλήψεις και τη κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία σταθερά υπονομεύει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού» απάντησε ερωτώμενος για το ποια είναι η στρατηγική του από εδώ και πέρα. 


Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη του Χάρη Δούκα στον δήμο Αθηναίων ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι αυτή είναι η « πρώτη ήττα του κ. Μητσοτάκη που κατά την άποψή μου έχει να κάνει με την αλαζονεία, την αναξιοκρατία και πελατειακές συμπεριφορές που πλήττουν την προοπτική της χώρας να σταθεί όρθια μετά από χρόνια κρίσης. Ο κ. Μητσοτάκης είπε 13 στις 13 Περιφέρειες και απόλυτη κυριαρχία της ΝΔ στην αυτοδιοίκηση και απέτυχε.

Πήρε ένα στοίχημα στις πλάτες του και, ο ελληνικός λαός, ιδιαίτερα τη δεύτερη Κυριακή, του γύρισε την πλάτη λέγοντας “δε θέλω τα μακριά χέρια του Μαξίμου να είναι η αυτοδιοίκηση, θέλω αυτοδιοίκηση δίπλα σε μένα”, δίπλα στον πολίτη».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου