Νέος γύρος κόντρας ανάμεσα στην Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Όχι τηλεπαρουσιάστριες, δημοσιογράφους μήπως εννοείς»

Το πάνελ συζητούσε το ζήτημα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη να διαφωνούν για μια ακόμα φορά.

Με βλέμμα επιβλητικό , σχεδόν δολοφονικό απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, Ράνια Τζίμα στον Γιάννη Πρετεντέρη που τη συμπεριέλαβε στην κατηγορία «τηλεπαρουσιάστριες».

Το πάνελ συζητούσε το ζήτημα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη να διαφωνούν για μια ακόμα φορά. Όταν όμως ο σχολιαστής του MEGA συμπεριέλαβε τη δημοσιογράφο στην κατηγορία «τηλεπαρουσιάστριες», εκείνη του έριξε ένα «δολοφονικό» βλέμμα, διορθώνοντάς το άμεσα.

Ράνια Τζίμα:Να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αντικειμενικοί. Να δούμε το πριν και μετά και μετά να αξιολογήσουμε.

Γιάννης Πρετεντέρης: Να διαβάσουμε. Δεν έχω κάποιο προσωπικό με τον Μιθριδάτη. Βλέπω κι άλλες κυρίες τηλεπαρουσιάστριες.

Ράνια Τζίμα:Δημοσιογράφους μήπως εννοείς.

Γιάννης Πρετεντέρης: Δημοσιογράφοι, ναι. Έγώ θέλω να καταλάβω, ο Μιθριδάτης μια χαρά είναι, ο Τσίπρας γιατί τον έβγαλε.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου