Νέα Δημοκρατία :Ψάχνουν για νέο υποψήφιο Δήμαρχο ΠάτραςΗ Δημοσκόπηση της DATA προβλημάτισε για την υποψηφιότητα Σβόλη

Η τοποθέτηση του πρόεδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας  Αντώνη Κουνάβη, με αφορμή συνέντευξη τύπου. ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος για την Πάτρα θα αποφασιστεί μετά τις Εθνικές Εκλογές ,αφήνει μετέωρη την υποψηφιότητα του Κώστα Σβόλη από τη στιγμή που έχει αναλάβει τα ηνία της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη»

«Ευελπιστούμε πως όταν έρθει η στιγμή που θα παρθούν αποφάσεις -οι οποίες θα δημιουργήσουν προοπτική στην Πάτρα για να αποκτήσει τον δήμαρχο που της αξίζει- μια Πάτρα με προοπτική και αισιοδοξία για τις επόμενες γενιές» ήταν το σχόλιό του.

Στην δημοσκόπηση της DATA που παρουσίασε η «Πελοποννήσος» ο κ. Σβόλης στην αναγνωρισιμότητα , έρχεται τελευταίος με 46,6 με τον Πελετίδη να είναι στο 99.9 ενώ και η δημοτικότητα του είναι στο 29,3 με τον Πελετίδη στο 53,1.

Ο κ. Σβόλης πάντως έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό διαφημιστική καμπάνια σαν υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας, θεωρώντας ότι οι διαβεβαιώσεις που έχει για την υποψηφιότητα του είναι ισχυρές

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου