Μύλος: Το ΠΑΣΟΚ «εξαφάνισε» το πρόγραμμά του -ΝΔ: Η απελπισία και ο πανικός, τους οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους


Νέα επεισόδια στην αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τις… εκπλήξεις που επιφυλάσσει ως προς τη φορολογία το πρόγραμμα της Χ. Τρικούπη.

Η ΝΔ μιλά για επικίνδυνες απόψεις και για φορομπηχτική πολιτική, ενώ στο ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για προπαγάνδα και διατρέβλωση των θέσεών του. Παραδέχονται, ωστόσο, λάθη «από απειρία» ορισμένων στελεχών του.

Το τελευταίο «χτύπημα» ήταν η καταγγελία του γραμματέα της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, ότι το ΠΑΣΟΚ εξαφάνισε σήμερα από την ιστοσελίδα του το αναλυτικό πολυσέλιδο πρόγραμμά του. «Αντ’ αυτού, υπάρχει μόνο το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!».

«Μετά από τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματός τους, έφτασαν στο σημείο να το εξαφανίσουν τελείως!

Συγκεκριμένα: το πολυσέλιδο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε στις 11/12/2022 και ήταν αναρτημένο μέχρι σήμερα το πρωί.

Πλέον, όμως, αντί ακόμη και για αυτό το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!

Για ποιον λόγο αποσύρθηκε το πρόγραμμα; Μήπως γιατί πλέον δεν ισχύουν όσα υπόσχονταν πριν από λίγους μόλις μήνες;


Άραγε θα το επαναφέρουν στο site ίδιο ή παραλλαγμένο;
Ποιο από όλα τα προγράμματα ισχύει τελικά;


Ποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους;


Η απελπισία και ο πανικός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τους οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους. Στην προσπάθειά τους να πάρουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν να γίνουν αντίγραφά του στη γενικολογία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύονται όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένουν η μόνη υπεύθυνη λύση για τη χώρα. Χωρίς κρυφές ατζέντες, αλλά με ουσιαστικές και κοστολογημένες προτάσεις, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου