Μυλωνάκης: «Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Βελόπουλου -Χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή videoΜεγάλες διαστάσεις παίρνει η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στον μέχρι πρότινος στενό του συνεργάτη και βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη.

«Έχουμε βεντέτα: ή εγώ ή ο Βελόπουλος», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αποκάλεσε την Ελληνική Λύση εγκληματική οργάνωση. «Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε.

«Πυρά» Μυλωνάκη κατά Βελόπουλου
Όπως είπε, «αυτή την εγκληματική οργάνωση, που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019, δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δύο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος».

«Για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και

οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή», συνέχισε μιλώντας κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου