“Μπλόκο” σε πλειστηριασμούς μετά από κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας
Κάτω από την παρέμβαση της Επιτροπής του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς, του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και άλλων Σωματείων έξω από την εταιρεία διαχείρισης..

Η μια περίπτωση αφορούσε έναν ιδιωτικό υπάλληλο στο αεροδρόμιο Αθηνών και η άλλη έναν συνταξιούχο από την Πάτρα με προβλήματα υγείας. Με την παρέμβαση του λαϊκού κινήματος έγινε ρύθμιση των χρεών σε λογικά πλαίσια που μπορούν οι οφειλέτες να ανταπεξέλθουν.

«Οργάνωση και αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.


Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας έχει ως εξής:

“Να πραγματοποιηθεί άμεσα ρύθμιση και να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, καρκινοπαθή συνταξιούχου που  νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας, απαιτεί το Εργατικό Κέντρο, με παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί σε έδρα found στην Αθήνα σήμερα Τρίτη.

Μέλη της διοίκησής του, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Μαρμούτα, βρίσκεται έξω από την εταιρία Cepal (Συγγρού – Φιξ), από κοινού με άλλους συνδικαλιστές, καλώντας, άμεσα να δοθεί λύση.

Ο απειλούμενος χαμηλοσυνταξιούχος, χρωστά δάνειο 30.000 ευρώ (με τις προσαυξήσεις έφτασε 80.000 ευρώ ) για το σπίτι του στα Ζαρουχλέικα (εργατική κατοικία) και το  found ζητά για να κάνει ρύθμιση, την καταβολή 12.000 ευρώ άμεσα. Ο πλειστηριασμός της κατοικίας, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτώβρη σε συμβολαιογραφείο της Πάτρας, με τον συνδικαλιστικό φορέα, να καλεί σε οργάνωση και αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών.

«Είμαστε εδώ για να απαιτήσουμε ρύθμιση και αναστολή, να μην χαθεί για τη λαϊκή οικογένεια το σπίτι της. Παράλληλα, καλούμε κάθε λαϊκή οικογένεια που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα στην Πάτρα, να έρθει άμεσα σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο, να παλέψουμε ενάντια και στους πλειστηριασμούς. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός σώζει το λαό και σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε!», τόνισε ο Δημήτρης Μαρμούτας”.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου