Μικρομεγαλισμοί


Ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνει ότι με αυτό το στιλ υπενθυμίζει στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους το έστειλε στο 4%

Το ΠΑΣΟΚ από το βράδυ της Κυριακής πανηγυρίζει δικαιολογημένα για την εκλογή του Χ. Δούκα στην Αθήνα και κομπάζει αδικαιολόγητα σαν να γίνανε εκλογές και τις κέρδισε ή έστω ήρθε δεύτερο, που, όπως φαίνεται, το επιθυμεί ακόμα περισσότερο. Πλην όμως στήθηκε κάλπη και προ δεκαημέρου, και στην Περιφέρεια Αττικής -όπου περιλαμβάνεται και η Αθήνα- το ΠΑΣΟΚ ήρθε τέταρτο, πίσω από το ΚΚΕ.

Ενοχλούν ο μικρομεγαλισμός και η αλαζονεία που αφειδώλευτα εκπέμπει το ΠΑΣΟΚ. Είναι ενδεικτική η μυωπική ανάγνωση του αποτελέσματος από τον Ν. Ανδρουλάκη, η εγωιστική και μικρόψυχη άρνησή του να ευχαριστήσει για την ανοιχτή στήριξη που παρείχε στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ο συνυποψήφιός του Κ. Ζαχαριάδης και η στήριξη που παρείχε στους δημοκρατικούς υποψηφίους στον δεύτερο γύρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στ. Κασσελάκης.

Ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνει ότι με αυτό το στιλ υπενθυμίζει στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους το έστειλε στο 4%, αρκετοί εκ των οποίων, μάλιστα, δεν έχουν αρθεί. Το ΠΑΣΟΚ δεν κυβερνά μεν μαζί με τη Ν.Δ., αλλά στα δύσκολα την έχει στηρίξει. Και, κυρίως, αντιμετωπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν ταυτόσημα, με το ίδιο λεξιλόγιο και τα ίδια πολιτικά επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η Ν.Δ.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου