Μητσοτάκης: Η μαντινάδα στο Θέρισο -«Σε τόπο επανάστασης ήρθα να προσκυνήσω», «από εδώ ξεκίνησε ο Ελ. Βενιζέλος»Στο Θέρισο ολοκληρώνει το διήμερο roadtrip στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος το χωριό που είναι ταυτισμένο με τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Έπειτα από μια σύντομη ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο-Στρατηγείο της Επανάστασης του Θερίσου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην πλατεία, όπου τον περίμεναν συγκεντρωμένοι κάτοικοι, μέλη και στελέχη της ΝΔ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr.

Η μαντινάδα Μητσοτάκη: «Σε τόπο επανάστασης ήρθα να προσκυνήσω» -Η αναφορά στον Ελευθέριο Βενιζέλο
Ο Κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία προς τον κόσμο με μια μαντινάδα για τον λόγο που επέλεξε να επισκεφθεί το Θέρισο, λέγοντας χαρακτηριστικά «σε τόπο επανάστασης ήρθα να προσκυνήσω, για να σας δεσμευτώ πως στα δύσκολα δεν θα κάνω πίσω».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου