Μητσοτάκης για Τέμπη / Οι συγγενείς έργαλειοποιούν την τραγωδία – Ο θυμός δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές«Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές» ανέφερε ο Μητσοτάκης για τη μήνυση των συγγενών

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη καθώς ο πρωθυπουργός μίλησε για «αδικαιολόγητες συμπεριφορές» και είδε «εργαλειοποίηση».

Συγκεκριμένα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Ant1 ρωτήθηκε για τη μήνυση σε βάρος 17 προσώπων, είπε:

«Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».


Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Κόκκινο ο Χρήστος Κωνσταντινίδης εκ μέρους του Συλλόγου των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών είπε ότι κατέθεσαν μήνυση κατά του πρωθυπουργού, υπουργών και στελεχών των σιδηροδρόμων για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι των ευθυνών που προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση.

Στη μήνυση επισημαίνεται ότι πέραν του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή «αυτονόητα δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος, καθώς το ρόλο του πρωταιτίου έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου