Μητσοτάκης από Αργοστόλι: Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε εάν θα πάει η χώρα μπροστά ή αν θα επιστρέψει στη μιζέρια«Ξέρουν ότι δεν θα κερδίσουν, οπότε μπορούν να τάξουν στους πάντες τα πάντα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του σε συγκέντρωση πολιτών στο Αργοστόλι, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την 21η Μαΐου έχουμε εκλογές οι οποίες στην κυριολεξία θα καθορίσουν αν η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά σε μια πορεία προόδου, ανάπτυξης, κοινωνικής ευημερίας, εθνικής αυτοπεποίθησης. Ή αν θα γυρίσουμε πίσω στην εποχή της μιζέριας, των υψηλών φόρων, των ανοικτών συνόρων, μιας Ελλάδας η οποία δεν μετρούσε, δυστυχώς, όπως θα θυμάστε καλά, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του σε συγκέντρωση πολιτών στο Αργοστόλι. Προηγουμένως, ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το Ληξούρι.


Σχετικά με τους στόχους της νέας τετραετίας ο πρωθυπουργός τόνισε πως «πρέπει οι μισθοί να αυξηθούν. Μπορούμε να τους αυξήσουμε 25% σε μια τετραετία. Ο μέσος μισθός θα πάει στα 1.500 ευρώ και ο κατώτατος στα 950. Αλλά αυτό θα γίνει με επενδύσεις και με ανάπτυξη, όχι με δανεικά και πολιτικές οι οποίες έρχονται από το χθες».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου