Με covid ο Μητσοτάκης: Το ανακοίνωσε ο ίδιος, ακυρώνονται οι επισκέψεις σε Χαλκιδική και Άγιο Όρος -Δείτε βίντεοΟ Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό

Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ως εκ τούτου ακύρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και το διήμερο στο Άγιο Όρος.

Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απηύθυνε ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιούσε βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές. 

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι έκανε test για τον covid-19 το οποίο και βγήκε θετικό. 

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι έκανε test για τον covid-19 το οποίο και βγήκε θετικό. 

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι έκανε test για τον covid-19 το οποίο και βγήκε θετικό. Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου