Με την Περιφέρεια τι γίνεται ;


Έξι μήνες πριν τις εκλογές και ακόμη δεν έχει οριστεί αντίπαλος του Φαρμάκη !


Ενώ παρατηρούμε έντονη κινητικότητα για να στηθεί μπλόκο στον Πελετίδη και γι αυτό ακούμε δηλώσεις για σύμπλευση ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων, σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια δεν ακούγεται κιχ !


Είναι πολύ περίεργο ότι , ενώ για το κατεστημένο θεωρείται ανεπιθύμητος ο Πελετίδης (σ.σ. προφανώς χαλάει κάποιες δουλίτσες και προσπαθούν να τον βγάλουν απ΄τη μέση…) στην Περιφέρεια διαπιστώνεται μια περίεργη συναίνεση που οδηγεί και σε ασφαλή συμπεράσματα.


Ο νυν περιφερειάρχης Νεκ. Φαρμάκης είναι καβάλα στ΄άλογο και δεν τον ενοχλεί κανείς ! Ούτε κουβέντα δεν ακούγεται για το αντίπαλο δέος. Λες και δεν ενδιαφέρεται κανείς άλλος (από ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ) να διεκδικήσει την Περιφέρεια. Σε πολύ κόσμο δημιουργούνται βάσιμες υποψίες ότι διευκολύνεται ο εκλεκτός της ΝΔ να κάνει περίπατο ελλείψει αντιπάλου !

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου