ΜΕΤΑ ΤΑ “ΕΞΥΠΝΑ” ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ


Δίπλα από τα “έξυπνα” παγκάκια της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Όλγας), που τοποθέτησε ο Δήμος Πατρέων, τον περασμένο Δεκέμβριο, τοποθετήθηκε και ο σταθμός φόρτισης κινητών τηλεφώνων μέσω φωτοβολταϊκών πάνελ στην κορυφή του.

Στους σταθμούς, υπάρχει πρόβλεψη για κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου ή tablet μέσω USB, USB type C, MicroUSB, ενώ δίνεται η δυνατότητα και για ασύρματη φόρτιση.


Η τοποθέτηση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου», που περιλαμβάνει μια ολόκληρη περιοχή -ξεκινώντας από την οδό Κωνσταντινουπόλεως- και μια σειρά από ολοκληρωμένες παρεμβάσεις και έργα, όπως «έξυπνοι» υπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης, «έξυπνες» διαβάσεις πεζών, αναβάθμιση πεζοδρομίων και οδοφωτισμού στους δρόμους που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κ.α.

Με την ολοκλήρωση των έργων του συγκεκριμένου προγράμματος, θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την Δημοτική Αρχή.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου