Μεγάλα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, μικρή κεντρική συγκέντρωσηΦοβικά σύνδρομα στο κυβερνών κόμμα που επέλεξε τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο, για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

O απερχόμενος πρωθυπουργός, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ούριο άνεμο στα πανιά της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στους φίλους του κόμματος σε ένα μικρό χώρο λίγες ώρες πριν πέσει αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία και τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση όλων των προεκλογικών δραστηριοτήτων.

ε μια ισχνή συγκέντρωση που παρέπεμπε σε επαρχιακή πόλη, με εξαίρεση τα επιβλητικά τα πλάνα της Ακρόπολης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε «συγκλονιστική παρουσία, ασύγκριτα μεγαλύτερη από αυτή του 2019» με το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» να ακούγεται από τους παρευρισκομένους. Μια μικρή δική μας επισήμανση ωστόσο να είναι πως το μπλε, ξεχώρισε μόνο σε μερικές εκατοντάδες μέτρα από την εξέδρα. 


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου