Μαριλένα Κόππα / Αντιδεοντολογική η συμμετοχή στο debate συζύγων πολιτικών προσώπων«Ζούμε στη χώρα που η σύζυγος του κομματικού Δημάρχου Αθηναίων και η σύζυγος υποψήφιου βουλευτή μετέχουν στο debate πολιτικών αρχηγών και δεν κουνιέται φύλλο»

Έντονη κριτική στα ΜΜΕ ασκεί με ανάρτησή της στο Facebook, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Μαριλένα Κόππα, ενόψει και του επικείμενου debate των πολιτικών αρχηγών. 

Η ανάρτηση: 

«Ζούμε στη χώρα που η σύζυγος του κομματικού Δημάρχου Αθηναίων και η σύζυγος υποψήφιου βουλευτή μετέχουν στο debate πολιτικών αρχηγών, πέραν πάσης δεοντολογίας και δεν κουνιέται φύλλο.

Ζούμε στη χώρα που δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αποκαλεί στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης φίλους της τρομοκρατίας και το σχόλιο αποκαλείται «λίγο τραβηγμένο». Έκαναν τη χώρα μας τριτοκοσμική αυταρχική μπανανία και το πρόβλημα του Ανδρουλάκη είναι αν ο Τσίπρας μιμείται τον Ανδρέα… 

Τι να πει κανείς…».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου