Κώστας Πελετίδης: Επίσκεψη στο νέο SEATRAC στην πλαζ της ΑγυιάςΤην πλαζ στην Αγυιά, όπου εγκαταστάθηκε και φέτος το ηλεκτροκίνητο κάθισμα SEATRAC, με αποδυτήρια και ντουζιέρες, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 2 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) Θεόδωρος Τουλγαρίδης, η Αντιπρόεδρος Αθανασία Αγγελακοπούλου, η Υπεύθυνη του Γραφείου ΑμεΑ Ιουλία Συροκώστα και εργαζόμενοι των υπηρεσιών, προκειμένου να ελέγξουν την τοποθέτηση και καλή λειτουργία του.

Να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο SEATRAC, είναι ιδιοκτησίας του ΚΟΔΗΠ και έχει αγοραστεί από το 2016.

Για πρώτη χρονιά τοποθετείται φέτος και δεύτερο ηλεκτροκίνητο μηχάνημα στην παραλία του Δημορηγόπουλου με χορηγία που εξασφάλισε ο ΚΟΔΗΠ (με αποδυτήρια και ντουζιέρα).

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, είναι η όγδοη συνεχόμενη χρονιά φέτος -και με εξ ολοκλήρου κάλυψη της δαπάνης από τον Κοινωνικό Οργανισμό- που τοποθετεί στην παραλία της πλαζ στην Αγυιά το ηλεκτροκίνητο κάθισμα SEATRAC, για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητική αναπηρία στη θάλασσα.


Για την επόμενη χρονιά ο Δήμος μας έχει εξασφαλίσει ακόμη τέσσερα ολοκληρωμένα συστήματα μηχανισμού και βοηθητικών υποδομών που θα τοποθετηθούν στις παραλίες Ακταίου, Βραχνεΐκων και Ροδινής για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ και των εμποδιζόμενων ατόμων και την άρση της περιθωριοποίησής τους από το κοινωνικό σύνολο σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την αναψυχή, τον αθλητισμό και τον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, δήλωσε σχετικά: «Προσπαθώντας να είμαστε κοντά στις ανάγκες των ατόμων με κινητικά προβλήματα λειτουργούμε για μία ακόμη χρονιά τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα SEATRAC που διαχειρίζεται ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου μας και εγκατέστησε από τους πρώτους Δήμους της Ελλάδος το 2016. Ξεκινούν σήμερα τη λειτουργία τους δύο μηχανήματα στην πλαζ και στο Ρίο (παραλία Δημορηγόπουλου). Επειδή αποτελούν πρώτο μέλημά μας οι ανάγκες των συμπολιτών μας, όπως αυτή για ψυχαγωγία και μπάνιο στη θάλασσα, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μαζί τους για την ικανοποίηση όλων των αναγκών και δικαιωμάτων τους».


Επιπροσθέτως, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί χειριστήριο των SEATRAC εντελώς δωρεάν (χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής) με τον εξής τρόπο:

1. Επισκέπτεστε τη σελίδα www.seatrac.gr, επιλέγετε «εγγραφή» στη δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης για τα SEATRAC. Εγγράφεστε εντελώς δωρεάν μέσω της φόρμας για να ενημερώνεστε για την εγκατάσταση, συντήρηση και απεγκατάσταση των SEATRAC που σας ενδιαφέρουν. Λαμβάνεται sms ή/και email εντελώς δωρεάν!
2. Επιλέγετε το κουτάκι «θέλω χειριστήριο»
3. Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής. Σε 1-3 μέρες το χειριστήριο είναι στη διάθεσή σας.
4. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στο 2610876000 ώστε να περάσετε από το χώρο της ΤΟΒΕΑ για να παραλάβετε το χειριστήριο.

Το χειριστήριο είναι ίδιο για όλα τα SEATRAC.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου