Κώστας Αρβανίτης / Το πρωτεύον είναι η ενότητα – Πάμε για να το γυρίσουμεΑυτό που είπε χθες ο Αλέξης πολύ καθαρά. Πάμε. Πάμε γιατί είμαστε κόμμα εξουσίας. Πάμε για να το γυρίσουμε. Μπορούμε; Μπορούμε

Συνέντευξη παραχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης στο Κόκκινο, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρβανίτης ανέφερε «τι μπορεί να γίνει τώρα. Αυτό που είπε χθες ο Αλέξης πολύ καθαρά. Πάμε. Πάμε γιατί είμαστε κόμμα εξουσίας. Πάμε για να το γυρίσουμε. Μπορούμε; Μπορούμε. Ανάλογα ο καθένας τι πόδια έχει. Πόσο χτυπημένα είναι. Αν θέλει να τα δώσει όλα».  

Παράλληλα, αναρωτήθηκε «φαντάζεστε σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει στο 20% ή βγει λαβωμένος, λίγο την εικόνα. Το πολιτικό σύστημα να ξαναέρχεται βιαίως πια στον προηγούμενο αιώνα; Με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ που είναι εδώ ενωμένο δυνατό, φωνάζουνε, να το αναστήσουμε. Με όλα. Με τα υποβρύχια που γέρνανε».

Επίσης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά. Δεν είναι κάτι σαν αριστερά. Το επιθετικό κομμάτι της αριστεράς, θέλει και όραμα, για να μπορεί ο τάδε να λέει στο παιδί του ότι υπάρχει ένας χώρος που εκτός από το να διεκδικεί, μπορεί και να τα κάνει».  

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Αρβανίτης τόνισε «τα συνθήματά σου πρέπει να είναι φρέσκα, σύγχρονα, που να δημιουργούν οραματικό κομμάτι στη νέα γενιά και η νέα γενιά δεν είναι οι 35-55 είναι οι 20άρηδες». 

Τέλος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε «η στιγμή είναι κρίσιμη και ενδιαφέρουσα. Το πρωτεύον είναι η ενότητα. Όχι τεχνικά ή συμφεροντολογικά. Για αυτό που υπάρχεις,. Οραματικά. ΟυσιαστικάΣτηρίζεις τον πρόεδρο. Όχι επειδή είναι ο πρόεδρος. Επειδή είναι κομμάτι της ψυχής μας και εμείς της δικής του».  

Όταν λέμε όλοι μαζί, να το εννοούμε.  Και μετά τη διαδικασία του αποτελέσματος, όποια είναι, που ελπίζω να είναι θετική, γιατί αν είναι θετική θα έχουμε πιο νηφάλια σκέψη». 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου