Κόμμα «ΕΑΝ» / Δεν κατεβαίνει στις κάλπες του Ιουνίου – Τι δήλωσε ο Αναστάσιος ΚανελλόπουλοςΓιατί αποσύρεται από τις εκλογές το κόμμα του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος για ένα διάστημα λειτούργησε ως «βιτρίνα» για το μόρφωμα Κασιδιάρη

Την απόφασή του να μην συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το κόμμα «ΕΑΝ», του οποίου είναι επικεφαλής, ανακοίνωσε ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος, πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που για ένα διάστημα λειτούργησε και ως «βιτρίνα» για να μπορέσει να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου το μόρφωμα Κασιδιάρη.

Μιλώντας στο dikastiko.gr o Αν. Κανελλόπουλος χαρακτήρισε «μη ικανοποιητική» την εκλογική παρουσία του «ΕΑΝ», που συγκέντρωσε μόλις 0,26% και 15.177 ψήφους. Έκανε δε λόγο για «πετροβολισμό του με μπαράζ αρνητικών αναφορών στο διάστημα της κυοφορούμενης εκλογικής συμπόρευσης με τον Ηλία Κασιδιάρη, και στραγγαλισμό του μετά». «Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση» υποστήριξε.

Πάντως, ο Αν. Κανελλόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αναστείλει τη λειτουργία του κόμματός του και προαναγγέλλει ανασυγκρότηση και οργάνωση μετά τις εκλογές.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου