Κυριάκος Μητσοτάκης / Η στημένη υποδοχή από μαθητές – «Ελάτε εδώ για το πλάνο» (βίντεο)Ένας κύριος συντόνιζε τους μαθητές παρακινώντας τους να μπουν μπροστά – «Λίγο για το πλάνο, ελάτε εδώ τα παιδιά» έλεγε

Μάλλον «στημένες» θα χαρακτηρίζονταν οι εικόνες μαθητών να υποδέχονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μεσολόγγι, όπου βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Σε σχετικό βίντεο ένας κύριος φαίνεται να έχει πάρει τον ρόλο καθοδηγητή, αφού μοιάζει να συντονίζει μια ομάδα μαθητών και να λέει φράσεις όπως «λίγο για το πλάνο, ελάτε εδώ τα παιδιά» – «μπροστά η νεολαία» και «πού είναι τα παιδιά για φωτογραφίες;».


Δευτερόλεπτα αργότερα φτάνει και ο Μητσοτάκης, ο οποίος βγαίνει από το αυτοκίνητο και χαιρετά τον κόσμο και τα παιδιά τα οποία είχαν βάλει να σταθούν ακριβώς μπροστά στο αμάξι ώστε να τον υποδεχτούν.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου