Κυριάκος Μητσοτάκης / Ασύστολη κινδυνολογία μπροστά στην κάλπη – «Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν αρχές»Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ επιβεβαίωσε ότι είναι πολιτικά απομονωμένος και επανέφερε το αφήγημα της «πολιτικής τερατογένεσης»

Με κρεσέντο τρομολαγνείας, προπαγάνδας και fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ  – ΠΣ πορεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης 31 μέρες πριν τις εκλογές, καθώς βλέπει ότι είναι πολιτικά απομονωμένος.Μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε μεταξύ άλλων: »Γιατί, προσέξτε, οι αντίπαλοί μας δεν έχουν αρχές. Δεν έχω προσωπικά καμία αμφιβολία ότι αν οι αριθμοί το επιτρέψουν, τότε δεν θα διστάσουν να συνασπιστούν ακόμα κι αν ηττηθούν. Χθες, μάλιστα, οι μάσκες έπεσαν. Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσακαλώτος, ο κ. Δραγασάκης το δήλωσαν ανοιχτά, πρόθυμοι για μία εξέλιξη, ανοιχτά αντίθετη στη λαϊκή βούληση: να συγκροτήσουν δηλαδή, με την ανοχή κάποιων, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Βαρουφάκη. Πώς; Με Πρωθυπουργό Τσίπρα και με αντάλλαγμα τη μονιμοποίηση της απλής αναλογικής».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Όλοι τους, άλλωστε, το ομολογούν εμμέσως. Άλλος αποκλείοντας τον αρχηγό του πρώτου κόμματος για Πρωθυπουργό, για έναν «άγνωστο Χ».  Άλλος παραπέμποντας απλώς σε ένα θολό μετεκλογικό τοπίο. Οι κίνδυνοι, λοιπόν, είναι πολλοί και είναι όχι μόνο ορατοί. Και είναι κάτι το οποίο νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσει κάθε ψηφοφόρο. Εκείνον που ενδεχομένως να θέλει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, αλλά να δει μετά Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και Υπουργό Οικονομικών τον κ. Βαρουφάκη».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στο ίδιο πλαίσιο ότι στις εκλογές στοχεύει στην «αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μία ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να μπορέσουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα της δημιουργίας, χωρίς όμως τον κίνδυνο της ακυβερνησίας και μακριά από τα «βαρίδια» μιας πολιτικής παραλυσίας με τη μορφή μίας πιθανής αταίριαστης συνεργασίας».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου