Κυριάκος Μητσοτάκης / Έδειξε δεύτερες εκλογές – «Κομματικά παζάρια οδηγούν σε αδιέξοδο»Ο Κ. Μητσοτάκης προοικονομώντας εκ νέου προσφυγή στις κάλπες δήλωσε ότι «τα μαθηματικά της απλής αναλογικής παραπέμπουν σε κομματικά παζάρια»

«Από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμά μας, διατηρώντας όμως σταθερή την άποψή μου ότι τα μαθηματικά της απλής αναλογικής παραπέμπουν σε κομματικά παζάρια και τελικά οδηγούν σε αδιέξοδο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ.

Ο ίδιος προοικονομώντας εκ νέου προσφυγή στις κάλπες δήλωσε ότι «οι πολίτες θέλουν ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας» και πρόσθεσε ότι χρειάζεται κυβέρνηση που «πραγματικά πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και που να μπορεί να τις υλοποιήσει. Αυτή δεν μπορεί να προκύψει ούτε από εύθραυστους αριθμούς, ούτε από αβέβαιους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς».


«Ο πολιτικός σεισμός που εκδηλώθηκε σήμερα, μας καλεί όλους να επιταχύνουμε τη διαδικασία για οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο», σημείωσε ο Κ. Μητσοτάκης και ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τη ΝΔ.

Παράλληλα ο Κ. Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για «εντυπωσιακό ποσοστό» δήλωσε ότι είναι βαριά η ευθύνη που προκύπτει από το εν λόγω ποσοστό.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε «καλύτερη δημόσια Υγεία» και «λιγότερες ανισότητες» προσθέτοντας ότι «η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου