ΚΚΕ: Γεύμα στην Καλογρέζα λίγες ώρες πριν την εκλογική «μάχη» -Πλήθος καλλιτεχνών και υποψηφίων [εικόνες]Στιγμές χαλάρωσης λίγες ώρες πριν την εκλογική «μάχη» πέρασε με μέλη του ΚΚΕ, υποψηφίους, φίλους και συνεργάτες του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο γεύμα που παρατέθηκε σε μεζεδοπωλείο της Καλογρέζας, περιοχή του βόρειου τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος ο κ. Κουτσούμπας, οι άνθρωποι του ΚΚΕ μοιράστηκαν ένα κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο γενικός γραμματέας του Κόμματος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για τη συμβολή τους στην προεκλογική περίοδο, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, αλλά και για συνέχεια του αγώνα από πλευράς κόμματος, που -όπως τόνισε- θα συνεχιστούν έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.Ποιοι ήταν παρόντες στο γεύμα του ΚΚΕ στην Καλογρέζα:


«Παρών» ήταν και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, Σεμίνα Διγενή, Λιάνα Κανέλλη, Νίκος Σοφιανός, Μάκης Παπαδόπουλος, Λουίζα Ράζου, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών, όπως οι Γιώργος Μαργαρίτης, Διονύσης Τσακνής, Παντελής Θαλασσινός, Βαγγέλης Κορακάκης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Θύμιος Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Παύλος Ορκόπουλος με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου.Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου