Κερατσίνι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοίμασε γεύματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη [εικόνες]Στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι, η οποία παρέχει δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/5) ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί ξανά την ταβέρνα του Δημήτρη Καρκανοραχάκη τα Χριστούγεννα του 2020.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επιτελείτε σπουδαίο έργο»
Κατά τη σημερινή του επίσκεψη, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον ίδιο και τους εθελοντές που τον βοηθούν στο σημαντικό αυτό έργο: «Πραγματικά επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο σε μια δύσκολη περιοχή. Ο κόσμος έχει προβλήματα και πρέπει με κάθε τρόπο όλοι να βάζουμε πλάτη. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί κι εσείς κάνετε αυτό το οποίο μπορείτε, και είναι πολύ σημαντικό αυτό», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βοήθησε στην ετοιμασία των γευμάτων.

«Να είστε καλά, το καλό είναι ότι έχετε κάνει δουλειά. Στον Πειραιά είχε 170 αστέγους και τώρα έχουν μείνει 70. Δηλαδή για τη στέγαση έχετε κάνει πράγματα», απάντησε ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εστιατόριο «Κρητικός»

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου