Και όμως, ο Κατρούγκαλος πήρε πάνω από 680 ψήφους!Πάνω από 682 ψήφους έχει λάβει ο Γιώργος Κατρούγκαλος με ενσωματωμένο το 21,06% των σταυρών των ψηφοδελτίων.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος τέθηκε ουσιαστικά εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Πέμπτη, λίγες ώρες μετά την περιβόητη δήλωση ότι σε περίπτωση συγκρότησης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρουν το χαράτσι στους ελεύθερους επαγγελματίες με το 20% υπέρ ΕΦΚΑ.

Η δήλωση αυτή του Γιώργου Κατρούγκαλου προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων, με όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους να εκδίδουν ανακοινώσεις και να ξορκίζουν το ενδεχόμενο επαναφοράς της ρύθμισης αυτής, που είχε οδηγήσει ουσιαστικά σε δήμευση των εισοδημάτων τους.

Σταύρωσαν τον Γιώργο ΚατρούγκαλοΟ ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την απόφαση ο Γιώργος Κατρούγκαλος να τεθεί εκτός των ψηφοδελτίων του, ωστόσο αυτό ήταν αδύνατο τεχνικά, καθώς το ψηφοδέλτιο είχε εγκριθεί από τον Αρειο Πάγο και δεν μπορούσε να αλλάξει. Το ΥΠΕΣ διευκρίνισε ότι το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο και σε περίπτωση που εκλεγεί θα πρέπει να ορκιστεί και ακολούθως -αν θέλει- να παραιτηθεί.

Οπως δείχνουν οι live χάρτες της Singular Logic, με ενσωματωμένο το 21,06% των αποτελεσμάτων, ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να έχει λάβει 682 ψήφους.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου