Καθάρισαν το βυθό στην Ιχθυόσκαλα στην Πάτρα και κανείς δεν πίστευε τι έβγαλαν -Ακόμη και αυτοκίνητοΣτην δεύτερη εκτεταμένη δράση καθαρισμού του βυθού της Ιχθυόσκαλας Πάτρας, για την απομάκρυνση όλων των μη οργανικών απορριμμάτων προχώρησαν ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ σε συνεργασία με τον Αστικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Εναλεία, συντονιστή της δράσης «Mediterranean CleanUp».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εργασίες υποβρύχιου καθαρισμού στην Πάτρα διήρκησαν 3 ημέρες και από τον βυθό περισυλλέχθηκαν 28.850 Kg απορρίμματα, όπως δίχτυα, πλαστικά κάθε είδους, σχοινιά, σύρματα, σίδερα, ρόδες, μέχρι και ένα ολόκληρο αυτοκίνητο.

Υποβρύχιος καθαρισμός στην Πάτρα
Στον υποβρύχιο καθαρισμό συμμετείχαν το συνεργείο δυτών «Nautilus Diving Center», η πιστοποιημένη Εταιρεία Ανακύκλωσης «Green Collect», ανυψωτικό μηχάνημα που παρείχε ο ΟΛΠΑ, ενώ για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης παρείχε επίβλεψη το Λιμεναρχείο Πάτρας με επόπτη αλλά και σκάφος για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του καθαρισμού βυθού.


Μετά την περισυλλογή των απορριμμάτων, πραγματοποιήθηκε υπεύθυνη διαχείριση των υλικών με σκοπό την ένταξή τους στην κυκλική οικονομία και την παραγωγή χρηστικών προϊόντων.


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου