Κίνηση ύψιστης αγάπης και προσφοράς – Δώρο ζωής από πατέρα σε γιο!Το «δώρο» έλαβε 30χρονος Αιτωλοακαρνάνας με τη μεταμόσχευση να γίνεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Δώρο ζωής με περίσσια αγάπη έκανε ένας πατέρας στον γιο του. Το «δώρο» έλαβε ένας 30χρονος Αιτωλοακαρνάνας με τη μεταμόσχευση να γίνεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ηταν ένας νεφρός, καθώς ο 30χρονος έπασχε από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου που βρισκόταν σε υποκατάσταση της νεφρικής λειτουργίας του για αρκετά έτη.

Η μεταμόσχευση νεφρού από ζώντα δότη πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Λήπτης του μοσχεύματος ήταν νεαρός άνδρας 30 ετών, με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, που βρίσκονταν σε υποκατάσταση της νεφρικής λειτουργίας του από αρκετά έτη.

Σύμφωνα με το ΠΓΝΙ, η μετεγχειρητική κατάσταση, τόσο του δότη, όσο και του λήπτη κρίνεται ως αρίστη, με ταυτόχρονη ικανοποιητική λειτουργία του νεφρικού μοσχεύματος.

ΠΗΓΗ :Pelop.gr

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου