Κέντρο Πάτρας: Προτιμούν μισθώσεις AirBnB και όχι ενοίκια…

Ας πούμε, λοιπόν, ότι η εικόνα έχει ως εξής: Στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης (κοντά στην Παναχαϊκού) συναντούμε τον ιδιοκτήτη μικρού διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου, απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας. 

Ανακαινίζει το διαμέρισμα του. «Θα το ενοικιάσετε;», ρωτούμε. «Όχι» απαντά. «Θα το διαθέσω σε μισθώσεις Airbnb». Οι οποίες, όπως μάς λέει, είναι πολύ αποδοτικότερες και πιο ευέλικτες, ιδίως για τα διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης. 

Τακτική που ακολουθούν, πλέον, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων στο κέντρο, εξ ου και η άνοδος στις τιμές των ενοικίων. Οι δε προβλέψεις μεσιτών της Πάτρας είναι το ερχόμενο έτος οι μισθώσεις Airbnb στην Πάτρα θα εκτοξευθούν…

Αποδεικνύεται δε απ’ τις όλο και περισσότερες καταχωρήσεις σ’ όλες τις πλατφόρμες βραχυχρόνιων μισθώσεων (Airbnb, Booking. κ.λπ.). 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου